Een unieke samenwerkingOver Custom Food

Custom Food maakt lunchen lekkerder én makkelijker! Dit is wat elke dag centraal staat, van de keuken tot aan de bezorging, heerlijke ontbijt- en luncharrangementen. Iedereen in Nederland moet kunnen genieten van de arrangementen en het bestelgemak van Custom Food. Het gezonde, gevarieerde en smaakvolle assortiment gefocust op ontbijt, lunch en high-tea is geschikt voor elke gelegenheid. Het gebruik van biologische en duurzame ingrediënten draagt bij aan de smaakbeleving van de gast en is beter voor onze natuur.

Custom Food is opgericht in 2017 door drie kwaliteitscateraars Jaspers Catering Company BV, Catering van ’t Hooge BV en Petit Pain BV. Deze drie gerenommeerde familiebedrijven hebben de handen ineen geslagen en zijn het succes achter Custom Food. Gezamenlijk bieden de drie kwaliteitscateraars het smaakvolle assortiment gefocust op lunch- en ontbijtarrangementen, lunchpakketten en high tea’en.

Custom Food is de ideale food partner voor de professionele afnemer! Van hotel, partycentrum, museum, pretpark tot kantoor, Custom Food levert in heel Nederland. Naast de vaste arrangementen levert Custom Food ook Custom Made. Samen met u wordt het ideale ontbijt-,lunch- en high tea arrangement samen gesteld. Ook het dagelijks ontzorgen van onder andere uw lunch is ons specialisme. Daarnaast biedt Custom Food een goede aansluiting op de inzet van uw vaste keukenbrigade.

Onze missie? Custom Food maakt lunchen lekkerder en makkelijker!”

Onze visie? Iedereen in Nederland moet kunnen genieten van het bestelgemak en het gezonde, gevarieerde smaakvolle ontbijt, lunch en high-tea aanbod van Custom Food.”

Klik hier voor alle ontbijt- en luncharrangementen!

Over Custom Food missie visie