Duurzaamheid

Natuurlijk verantwoord, dat zijn de producten van Custom Food!

Custom Food gaat voor duurzaamheid! Zoals het vers gebakken biologische brood, verwerkt met alleen biologische tarwesoorten en graan van Nederlandse bodem. De eieren worden verpakt in duurzame eierendoosjes en materialen worden hergebruikt. Dierenwelzijn is een belangrijke factor en daarom gebruikt Custom Food eieren die gecertificeerd zijn met het Beter Leven Keurmerk, met maar liefst 2 en 3 sterren.

Ook de vis is een natuurlijk verantwoord product, de vis is afkomstig van de viswijzer MSC of prima keuze. De producten van Custom Food zijn een natuurlijk verantwoorde keuze, dit is objectief en onafhankelijk aangetoond!

Naast de producten zijn onderdelen van het transport van Custom Food aangesloten bij LEAN&GREEN. Hierdoor wordt milieubelasting gereduceerd en het transport zo efficiënt mogelijk ingericht. LEAN&GREEN is een onafhankelijk netwerk voor duurzaam transport.

Tot slot waarborgt Custom Food de voedselveiligheid door de ISO certificering 22000. Custom Food bewijst hiermee dat het de risico’s van voedselveiligheid aantoonbaar beheerst. ‘Van boerderij tot op het bord’.

Custom Food Fish with a twist arrangement 8 duurzaamheid

Bestel direct luncharrangement 8: Fish with a twist