Jaspers Catering Company

Klik hier voor alle ontbijt- en luncharrangementen!

Over Jaspers Catering Company

Jaspers Catering Company is in 2000 gestart als kleine cateraar in Amsterdam. Door altijd voor nieuwe uitdagingen open te staan, hebben wij de afgelopen jaren te maken gekregen met diverse takken van catering. Dit heeft zich ontwikkeld tot afdelingen binnen ons bedrijf die gespecialiseerd zijn in uw (ongebruikelijke) cateringwens. Inmiddels heeft Jaspers Catering Company zich dan ook ontwikkeld tot een full service cateringbedrijf.

Met veel trots hebben wij in 2015 ons nieuwe productiekeuken van ruim 1.200 m2 met hoofdkantoor geopend in Diemen Amsterdam. Zo kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter bedienen. Wij zijn een groeiend cateringbedrijf dat dynamisch, creatief, persoonlijk en bovenal betrouwbaar is. Jaspers Catering Company: een partner waar u de komende jaren op kunt bouwen.

Onze catering services
Smakelijk geregeld door Jaspers Catering Company!

U kunt bij Jaspers Catering Company nabij Amsterdam terecht voor diverse catering services. Organiseert u een feest, borrel of diner, dan ontzorgen wij u met onze party catering. We nemen u alles uit handen, zodat u tezamen met uw gasten van uw evenement geniet. Ook bieden wij bedrijfscatering. U bestelt eenvoudig maaltijden online voor uw werknemers. Daarnaast is het mogelijk dat we uw bedrijfsrestaurant voor u beheren.

Custom Food Weekend Breakfast arrangement 4 Jaspers Catering Company