Missie & visie

Missie: Custom Food maakt lunchen lekkerder en makkelijker!”

Visie: Iedereen in Nederland moet

kunnen genieten van het bestelgemak en het gezonde, gevarieerde smaakvolle ontbijt, lunch en high-tea aanbod van Custom Food. ”

Custom Food maakt lunchen lekkerder én makkelijker! Dit is wat elke dag centraal staat, van de keuken tot aan de bezorging, heerlijke ontbijt- en luncharrangementen. Iedereen in Nederland moet kunnen genieten van de arrangementen en het bestelgemak van Custom Food. Het gezonde, gevarieerde en smaakvolle assortiment gefocust op ontbijt, lunch en high-tea is geschikt voor elke gelegenheid. Het gebruik van biologische en duurzame ingrediënten draagt bij aan de smaakbeleving van de gast en is beter voor onze natuur.

Custom Food is opgericht in 2017 door drie kwaliteit cateraars Jaspers Catering Company BV, Catering van ’t Hooge BV en Petit Pain BV. Deze drie gerenommeerde familiebedrijven hebben de handen ineen geslagen en zijn het succes achter Custom Food. Gezamenlijk bieden de drie kwaliteit cateraars het smaakvolle assortiment gefocust op lunch- en ontbijtarrangementen, lunchpakketten en high tea’en.

Klik hier voor alle ontbijt- en luncharrangementen!

Custom Food Missie & Visie crispy crunch lunch