Petit Pain

Klik hier voor alle ontbijt- en luncharrangementen!

Over Petit Pain BV

Maatwerk
Petit Pain streeft naar het leveren van maatwerk voor iedere klant. Vanuit een moderne en compleet ingerichte bedrijfsruimte wordt de catering bereid, verpakt en geleverd. Het proces is ingericht om zo goed en efficiënt mogelijk verse kwaliteitscatering te kunnen leveren.

Medewerkers
Net zo belangrijk is het team van medewerkers. Veel van hen zijn al jaren werkzaam binnen ons bedrijf, waardoor ze volledig op elkaar kunnen inspelen. De werkzaamheden worden verricht naar de maatstaven van onze ISO 22000 certificering. De ISO 22000 is een internationale kwaliteitsstandaard voor de gehele productieketen van de voedselindustrie.

Beschikbaarheid
De werkzaamheden in de keuken van Petit Pain vinden iedere dag plaats. Dit betekent dat wij zeven dagen in de week kunnen leveren, afhankelijk van de bestelling.

Petit Pain kent korte communicatieve lijnen, kan snel schakelen en uitstekend ad-hoc leveren. Petit Pain is in staat in prijstechnisch opzicht aantrekkelijk te werken dankzij haar goed georganiseerde bedrijfsstructuur en leveringsprocedures.

Petit Pain biedt grootse catering tegen een normale prijsstelling. Wij zijn u graag van dienst!

Met vriendelijk groet,

Directie en team Petit Pain BV

Custom Food Lunch Mix and Match arrangement 5 Petit Pain

Bestel direct luncharrangement 5: Mix and Match